Over ons

The Guitar Bar is een unieke gitaarspeciaalzaak voor zowel de totale beginner als de doorwinterde professional. Gitaarspecialisten achter de toonbank, vakkundige reparaties en onderhoud,  en een eigenwijs aanbod voor wie afknapt op onpersoonlijke mega-ketens en online supermarkten.

The Guitar Bar is een gitaarwinkel, een service-atelier en een koffiebar in één. In het centrum van Antwerpen, vlakbij de Grote Markt en De Muze. Wij verkopen gitaren waar je best van mag houden en bieden een no-nonsense service voor een eerlijke prijs.

Je kan vaktijdschiften inkijken die je in de doorsnee krantenwinkel moeilijk vindt, en je leert bij ons nieuwe zielsverwanten kennen. Op een originele plek, in een relaxte sfeer en met een koffie in de hand.

Het aanbod is breed, soms minder voor de hand liggend, maar in elk geval bijzonder: wij kopen en verkopen zowel nieuw en tweedehands als vintage.

The Guitar Bar, vlakbij de Grote Markt en de Muze. Niet de grootste. Wél de leukste.

Dries D’Haese en Walter Broes vonden het jammer dat in Antwerpen zoveel muziekwinkels verdwenen zijn. Ze richtten er dus zelf een op. Niet zomaar een muziekwinkel maar een gitaarwinkel, -atelier en koffiebar samen!

Het aanbod is buitengewoon, inclusief koffie en een koekje!